Ефект ботоксу без уколів? Легко! Домашня маска

Боїтеся уколів і при цьому вам все ж таки не подобається ваша жіноча краса? Не хочете наражати своє обличчя на ризики? Тоді це стаття для вас. Рецепт приготування маски для догляду за обличчям, приховування зморшок та підтягування шкіри.

Маски натурального застосування, до складу якої виходить крохмаль, чудово зарекомендували себе серед сотні тисяч жінок по всьому світу. Про користь крохмалю відомо давно, адже не даремно його використовують як у кулінарії, так і в косметології. У цій масці крохмаль замінить банан, що його містить.

Ефект ботоксу без уколів? Легко! Домашня маска

Склад домашньої маски

У складі цієї суміші використовуються три основні інгредієнти: яйце, банан, йогурт.

Яйце куряче (бажано знайти домашнє, а не магазинне) – завдяки своєму складу (білок, лецитин, амінокислоти) шкіра стає м’якшою, звужуються пори. Відбувається харчування, шкіра обличчя.

Банан – завдяки своїм вітамінам та мікроелементам, магнію, крохмалю, кислотам тонізує та розслаблює м’язи обличчя.

Йогурт – в даному випадку від нього нам знадобиться молочна кислота, в принципі, підійде абсолютна будь-яка кисломолочна продукція. За рахунок кислого середовища відбувається оновлення та відбілювання шкіри, а також повертається тонус, втрачений з роками.

Рецепт приготування

Для початку відправляємо банан у міксер або блендер – має вийти однорідна каша. Нам потрібна одна столова ложка бананової каші, її ми перемішуємо з однією чайною ложкою йогурту.

Довівши цю суміш до однорідної маси, додаємо туди добре збите яйце. У результаті у вас виходить готова домашня маска для нанесення на обличчя.

Ефект ботоксу без уколів? Легко! Домашня маска

Спосіб застосування

Наносити суміш, слід на чисте обличчя. Для початку зволожуємо водою, а потім наносимо маску.

Засікаємо 20 хвилин з моменту нанесення і очікуємо, маска повинна схопитися, але при цьому не перетворитися на скоринку. Після закінчення часу змиваємо її.

Для досягнення найкращого результату слід розпочати курс. Полягає він у тому, що протягом місяця, вам потрібно наносити 2-3 маски на тиждень.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *